+Follow | Dashboard

Ahmad's Son
Ceplos, iloveyou :')
Tuesday, December 3, 2013 | 3:10 AM | 0 comments
Assalamualaikum awak :'). Awak, awak ingat tak dulu? Kita dah kenal 3 tahun, tapi tahun sebelum ni kita langsung tak rapat. Kenal gitu-II je kan? One days tu, saya ada tegur awak. Start dari tu kita mula balik intro, time tu saya still berharap dekat ex saya. Saya langsung tak terfikir yg awak akan jadi milik saya. Lepas tu kita semakin rapat, rapat dan terus rapat. Ada time tu saya sedih sangat sebab penat tunggu ex saya kan? Awak membebel macam-II. Dari situ, saya semakin sayangkan awak :') Saya ingat nak diamkan diri, sebab time tu awak dah berpunya. Tapi ada hari, awak cakap awak gaduh dgn bf awak tu. Saya cuba nak tenangkan awak, tapi saya taktau nak cakap apa. Saya serba salah gila. Then lepas hari-II tu. Awak cakap nak datang perlis sebab awak cakap ada trip. Dalam hati saya dah macam "Ya Allah, betul ke ni? Alhamdulillah boleh jumpa dia". Time tu saya syukur sangat, saya tunggu awak tiap-II hari. Bila tiba hari tu, saya usaha bangun awal, usaha pergi dekat awak awal-II pagi. Saya semangat gila time tu. Saya ronda-II satu Gua Kelam untuk cari awak, saya ingat awak dah blahh dari tempat tu sebab text saya pun tak reply :/ Saya rasa sedih, and ada time tu. Kawan-II ajak naik atas. Snap punya snap gambar, ada group ni turun dari bukit, saya harap sangat awak ada dalam golongan tu. Saya punya lah usha semua orang, mana tahu terserempak dengan awak. Pastu saya teringat yg awak kata awak tu "pendek", then saya usha org pendek je, last-II. Saya nampak awak, awak betul-II depan mata saya. Time tu memang awkward gila tahu tak? Jantung saya dah hampir meletup tengok awak. Awak tahu? Start time tu saya rasa awak boleh jaga saya, boleh jadi masa depan saya. Tapi saya takut, takut awak tinggalkan saya :') Tapi kan? Sekarang saya dah bahagia dengan awak. Awak dah cukup sempurna untuk saya. Eh awak tahu tak? Saya rindu awak sangat, saya rindu nak tengok awak senyum, nak tengok awak terkejut sebab first time tengok saya, nak tengok awak marah sebab panggil awak pendek, nak tengok awak malu nak snap dgn saya. Saya rindu semuanya pasal awak :/ Saya doa and harap sangat saya boleh tengok awak tiap-II hari. Tapi tu semua agak mustahil kan? :') takpa, saya akan berdoa k awak? Sebab saya sayang awak.

# Awak, saya sayang awak sangat. Saya harap awak takkan tinggalkan saya
# Thanks sebab dah terima saya dalam hidup awak :*
Forever you ❤
Sunday, October 21, 2012 | 2:39 AM | 0 comments
Dia ? Okay kenal kot kan . Masuk ni dah dua kali dia dalam blog aku mybe . Nak tau sebab apa dia selalu ada dalam blog aku ? Sebab aku sayang dia , 3year ni aku kenal dia banyak kenangan yang buat aku sayang dia sangat kay . Act aku pernah jadi kawan dia , kawan baik dia , abang dia , boyfie dia . Aku jujur ni , dulu kami sweet sangat sangat . Dah banyak kali aku mimpi dia , banyak kali aku mengigau panggil nama dia . Tangan aku pon pernah ada nama dia . Tak hilang lagi bekas mybe . Serious aku bagitau , aku sayang dia sangat . Semenjak dia couple dengan capital H aku sakit hati sangat , aku iri hati sebab diorang sweet sangat . Aku banyak kali menangis sebab dia , bytheway aku dah banyak kali try melupakan dia and banyak kali aku suruh dia lupakan aku . Tapi aku tak sanggup , aku sayang dia sangat . Tapi aku taknak kacau hubungan dia dengan capital H . Aku dari dulu selalu berdoa yang dia akan disisi aku setiap hari , minit , saat . Tapi , aku rasa semua tu takkan berlaku kan ? Takpa lah , jodoh pertemuan ditangan tuhan . Kita hanya mampu merancang . Aku dah banyak kali janji weh dengan diri aku taknak kacau dia , tapi aku sentiasa TERtext dia , TERcall , TERchat and paling penting aku selalu TERfikir dia . Aku tak sanggup kehilangan dia . Kalau boleh aku nak dengan dia ja . Aku nak dia balik , tapi apakah daya . Semuanya dah terlambat . Hmm , aku hanya mampu berdoa . Habes sangat aku nak tengok dia bahagia dengan orang yang dia sayang . Now i will trying to forget bout you , our memories . Doakan aku berjaya .  Okay lah , dah taktau nak kata pa , sedih weh

P/s : Iloveyousofuckingdamnmuch Nuraliyah Nayli Fitri binti Adib ! Hope you read this

Older Post
Helooo



Penting : Klik Sini


Option Here

Story | About | Chat | Friends

Burung Biru Comel


: Tweet Tweet Me